Koude gerechten & salades |
|
- |
Een gureSmaakvolle salade van Roseval - aardappeltjes, bacon, ijsbergsla & peer. |
- |
WildpatéGemarineerde paddestoelen & vijgencompote. |
- |
Gerookte wilde eendenborstMet een salade van Brusselse lof, appel, walnoot, rozijn, mandarijn, crème fraîche en bosui. |
- |
Visterrine met wasabi - dip |
- |
Door onze chef gerookte zalm met een klassieke remouladesaus
|
Brood & Zo |
|
- |
Biologische Oerbroden wit & bruin met pesto, tapenade van olijven, aioli & kruidenboter
|
Winterse stoofpotjes met garnituur |
|
- |
Stoofpotje van Veluwse hert in een romige wildsaus |
- |
In rode wijn gestoofd en ambachtelijke bereide Hazenpeper |
- |
Hete bliksem |
- |
Puree van pastinaak & aardappel |
- |
Stoofpeertjes met kaneel |
- |
Rodekool met laurier & kruidnagel |
- |
Parelhoender filet met zuurkool gestoofd in witte wijn & jeneverbes
|
Veluws winter buffet
Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
Klik hier voor meer informatie.