Koude voorgerechtenDeze heerlijke voorgerechten worden op een bijzondere manier geserveerd en gepresenteerd in/op porseleinen schaaltjes of bordjes. Van elk gerecht komen er een aantal op het buffet te staan. |
|
- |
Terrine van vissoortenGeserveerd met bijpassend sausje. |
- |
CarpaccioOssenhaas op een bedje van Rozeval aardappelen. |
- |
Heerlijk saladeRivierkreeftenstaartjes & grote garnalen geserveerd in een schelp. |
- |
Gerookte rauwe ham met gekoelde meloen |
Hoofdgerecht |
|
- |
Spies van zalm en gambaOp een bedje van fijne zeegroenten. |
- |
Lamsrollade met gestoofde kool |
Frisse salades |
|
- |
Griekse kaassaladeMet Feta en olijven. |
- |
Een frisse saladeRomano Sla met croutons, spekjes en notenmelange. |
Garnituren |
|
- |
Gebakken krielaardappel met tijm en rozemarijn |
- |
Tricolore rijst en seizoensgroenten |
Het bovenstaande buffet wordt aangevuld met broodlolly's en dippers van verse basilicum en olijven tapenade.
|
Culinair feest buffet
Heeft u een allergie? Laat het ons weten!
Klik hier voor meer informatie.